top of page
  • Instagram: Taxi Montage Center Antwerpen
  • Facebook: Taxi Montage Center Antwerpen
  • Instagram: taximeter.be
  • Facebook: Taximeter.be
Taxi met daklicht

INSTALLATIE VAN TAXAMETERS, DAKLICHTEN EN BETAALTERMINALS VOOR TAXICHAUFFEURS

ALLES VOOR DE TAXICHAUFFEUR

Taxi Montage Center Antwerpen is de one-stop-shop voor taxichauffeurs in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Zo kunt u steeds terecht voor het inbouwen van een taxameter, daklicht en/of betaalterminal voor een enkele taxi of uw volledige vloot.

Taxichauffeur met zijn klant
dé taxameteroplossing die voldoet aan alle eisen van het taxidecreet

IS UW TAXI AL UITGERUST MET EEN BETROUWBARE TAXAMETER?

Uw taxameter wordt met de grootste zorg geplaatst in uw voertuig. U kunt bij ons de drie merken van taxameters vinden verkrijgbaar op de Belgische markt. Hierdoor kunt u kiezen uit een taxameter binnen uw budget. Elke taxameter voldoet steeds aan de huidige wetgeving (ook aan het nieuwe decreet van 01/2020).

CABMAN BCT

Met de Cabman BCT hebt u een totaaloplossing binnen handbereik: zo krijgt u via deze full-screen boordcomputer taxi automatisch toegang tot de online portal Cabman Data, zonder extra kosten. Via Cabman Data kunt u de omzet en dienst- en rittenhistorie makkelijk bekijken. De Cabman BCT beschikt over een volledig gecertificeerde en geïntegreerde taxameter, geschikt voor meerdere tariefsystemen. Alles in één enkel apparaat! U ontvangt bij de Cabman BCT ook een printer met magneetkaartlezer die in een handomdraai te koppelen is. De printbon voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen.

DIGITAX

DIGITAX M1

Voor dit paradepaardje hebben we onze expertise stevig uitgebouwd. De elektronische Digitax M1 Mirror spiegeltaxameter biedt dan ook een absolute meerwaarde bovenop een klassieke taxameter: van wel 64 slimme en onafhankelijke tarieven automatisch beheren tot eenvoudige rittenregistratie en het uitprinten van alle nodige data over taxiritten voor uzelf en uw klant. De Digitax M1 Mirror taxameter is trouwens ook de eerste met een MID-certificatie. Zo voldoet u aan de laatste regelgeving.

PRINTERS

Ook voor printers in de taxi gaan we voor niets minder dan de toppers in de markt. Zo plaatsen we laatste generatie printers van Digitax: gekend om een lage systeemoverhead, haarfijne printkwaliteit en een maximum aan gebruiksvriendelijkheid!

Hale electronic

HALE MCT06

Deze allround taxameter maakt indruk met een modern, ultraslank design, verlichte toetsen, heel wat functies en state-of-the-art technologie. Dit maakt de Hale MCT06 tot de perfecte taxameter voor individuele taxichauffeurs en taxivloten, waarbij gebruiksgemak gegarandeerd is. Met de gerenommeerde HALE uitbreidingsproducten zoals de TPD-02 multiport printer, een slim systeem voor chauffeursadministratie en een dispatch voor voertuiguitwisseling zult u met de Microtax®-06 multitasker in uw wagenpark altijd en overal goed voorbereid zijn!

Barclay

HALE MCT06

Barclay Toplights: dat zijn daklichten die meteen in het oog springen. Herkenbaar, opvallend,  duidelijk en betrouwbaar. Precies wat u van een daklicht verwacht. We beschikken over een uitgebreide keuze aan kwalitatieve taxilichten, zodat u altijd gezien wordt als u de baan op gaat.

MyPOS

BETAALTERMINAL VAN MYPOS

De betaalterminal van Mypos is een onmisbare tool in uw taxi, gemaakt om moeiteloos passagiersbetalingen tot een goed einde te brengen. Deze betaalterminal is voorzien van een geïntegreerde gratis 3G/4G data simkaart om uw betalingen overal te kunnen ontvangen met uw mobiele pinapparaat. Verstuur digitale kassabonnen via e-mail, SMS of rechtstreeks via het apparaat! Contactloze, Chip&PIN of Magstripe betalingen: myPOS Go verwerkt in 1-2-3 alle soorten betalingen.